top of page

Recension av Snusmumriken: Mumindalens Melodi

Snusmumriken: Mumindalens Melodi är ett magiskt och fängslande spel från Hyper Games, där spelarna får följa Snusmumriken genom den vackra Mumindalen. Spelet fångar Tove Janssons älskade universum med enastående akvarellinspirerad grafik och en stämningsfull soundtrack, inklusive musik från Sigur Rós.


Spelet kombinerar smygande och pussellösning på ett lekfullt sätt. Snusmumriken använder sina instrument för att interagera med naturen och lösa enkla, charmiga pussel. Äventyret handlar om att återställa dalens harmoni genom att riva ner de fula parkerna och hjälpa invånarna med deras problem.


Grafiken och ljudet är imponerande på sitt eget sätt, och spelets atmosfär är både avkopplande och engagerande. Det fångar verkligen känslan av Mumindalen och bjuder på en djup och tankeväckande upplevelse.

Spelet har lyckats med något som få andra gjort: att göra ett spel som behåller charmen från sitt handtecknade original.


Spelet är på den kortare sidan, endast några timmar långt, men ändå är Snusmumriken: Mumindalens Melodi ett måste för både Mumin-fans och de som söker ett charmigt och rogivande speläventyr.


Vårt betyg: 8/10 Muminmuggar (varav en för att spelet finns tillgängligt på svenska)






1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page