top of page
Skribentens bildspelpåsvenska

Nya spel anländer på Nintendo Switch i maj!

Maj drar igång om bara några dagar och med sig kommer nya spel till Nintendo Switch. Kolla in några av månadens största releaser nedan! *

**


1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – 12 maj

Det senaste spelet i The Legend of Zelda-serien är snart här! Ta reda på möjligheterna hos Links nya förmågor för att skapa och konstruera fantastiska vapen och fordon när du utforskar Hyrules vidsträckta land och himmel.



2. Trinity Trigger – 16 maj

Trotsa ödet och skriv ett nytt öde för Trinitia i detta fantastiska äventyr inspirerat av klassiska japanska rollspel. Ta rollen som Cyan – en kaoskrigare på ett uppdrag – när du kämpar, utforskar, upptäcker gömda gångar och mycket mer!



3. LEGO® 2K Drive – 19 maj

Kör sömlöst över spännande racerbanor, terräng terräng och öppet vatten i detta öppna LEGO® köräventyr! Gå från nybörjarracer till berömd mästare när du bygger dina drömturer och tävlar mot karismatiska rivaler.



4. Farming Simulator 23: Nintendo Switch™ Edition – 23 maj

Varva dina traktormotorer inför Farming Simulator 23! Bli en bonde och få din jordbruksverksamhet att växa genom att odla en mängd olika grödor, sköta djur och producera en mängd olika varor från din egna skörd.



5. Pussel Bobble Everybubble! – 23 maj

Miniroon orsakar massor av bubbelproblem, så det är upp till hjältarna Bub, Bob, Peb och Pab att rädda Rainbow Islands! Följ med dem på ett pusseläventyr över en rad allt roligare och utmanande etapper.


* Den här artikeln är en översättning av en artikel på Nintendos engelska hemsida. Läs om hur vi hanterar upphovsrätt på: https://rb.gy/r5tmx eller genom att navigera till "Upphovsrätt" längst ner på sidan.

** Bilden med en Nintendo Switch logotyp samt texten "KOMMER I MAJ" är en översättning från engelska. Inga officiella Nintendokanaler har postat just denna bild. Nintendo äger upphovsrätten för Nintendo SwitchTM. Skärmdumpar ägs av respektive spelkreatör.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page