top of page
Skribentens bildspelpåsvenska

Nintendo Switch April

Uppdaterat: 23 apr. 2023

I april släpps många spel till Nintendo Switch, nedanför finns en lista med några av dem.





Fire Emblem Engage Expansion Pass: Pack 4, Fell Xenologue – 5 april

Upptäck en alternativ version av Elyos, där vänner blir fiender och ingenting är vad det verkar. Samla Emblem Armbanden i detta sista DLC-paket från Fire Emblem Engage Expansion Pass!



Curse of the Sea Rats – 6 april

I detta handanimerade plattformsäventyr har fyra fångar förvandlats till råttor av en ökänd pirathäxa. Slåss mot farliga chefer, avslöja hemligheter och fånga den som förbannade dig för att återställa din kropp antingen ensam eller med vänner i lokalt samarbete!



TRON: Identity – 11 april

Ett nytt Grid hänger i balans efter ett aldrig tidigare skådat brott, och bara du – som ett detektivprogram med uppgift att ta reda på vad som hände – kan rädda det. Fatta beslut och påverka historien i detta visuella romanäventyr från TRON-universumet.



Mega Man Battle Network Legacy Collection – 14 april

Battle Network är tillbaka! Möta mot dödliga fiendeprogram i elektrifierande rutnätbaserade strider när du jagar efter kraftfulla BattleChips. Plocka upp den här samlingen med tio olika actionfyllda titlar som ett paket eller i två separata volymer på Nintendo eShop.



Minecraft Legends – 18 april

Bilda värdefulla allianser med oväntade allierade och led dem i strategiska strider för att försvara övervärlden från de destruktiva grisarna. Spela ensam eller med vänner, antingen lokalt eller online, inklusive spel över plattformar!



Disney Speedstorm – 18 april

Välj dina bästa förare från en mängd Disney- och Pixar-karaktärer och glid in i det ultimata hjältebaserade stridsracingspelet. Köp ett av Early Access Founder's Packs, spela sedan lokalt eller online och njut av ännu mer nytt innehåll i framtiden!



Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly – 20 april

Kaféet som är sent på kvällen är öppet igen! Damma av din kaffemaskin och förbered ditt varmaste leende för att träffa dina kunder igen i det andra avsnittet av denna mycket älskade kaffebryggningssimulator.



Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp – 21 april

Sätt dina strategiska färdigheter på prov i turbaserade stridsuppdrag och upplev två hela kampanjer från de ursprungliga Game Boy Advance-klassikerna, ombyggda från grunden. Skapa dina egna kartor och utmana sedan dina vänner antingen lokalt eller online!



Desta: The Memories Between – 26 april

Fall in i drömbilden för att återuppleva minnen, återupptäcka vänner och reparera relationer i detta turbaserade pusseläventyr där trickskott och perfekta kast är lika viktiga som berättelserna du avslöjar och karaktärer du möter.




Omega Strikers – 27 april

Letar du efter en ny sport att prova? Sedan är det dags att krossa motståndare från arenan samtidigt som du gör mål i detta 3-mot-3-action-bråkspel. Slå dig ihop med vänner och spela över dina rivaler med kraftfulla specialförmågor för att bli den ultimata Omega-anfallaren!

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page